Ugrás a fő tartalomra

Kámfor Bemutatkozó

Legmélyebb tiszteletünk kicsiknek és nagyoknak!

A Kámfor Zenész Bábszínház egy folyton mozgásban lévő marionett előadás, amely a Manufaktor mesés bábjait kelti életre muzsikaszóval és izgalmas történetekkel bárhol a világban.

Az előadás sajátossága az apró részletekben rejlik. A hátterek és díszletek igazi mesterek keze munkái, akik a Kámfor produkciót folyamatosan támogatják és segítik, egészen kisgyerek korunk óta. Hiszen a marionett bábozást még apró cseprő korunkban kezdtük Kapolcson a Művészetek Völgyében, kartonpapírból kivágott mesedobozunkal.
Célunk, hogy megmutathassuk a gyerekeknek milyen is az, amikor az ember igazán játszik és repül a képzelet szárnyán.

 Felelevenítjük a magyar népmeséket és új történeteket is hozunk a nagyvilágból, amely nem csak gyerekeknek, hanem felnőtteknek is egyaránt szól és szórakozást nyújt színpadon,óvodában,iskolában vagy akár egy fa tövében.
Előadásunkat kényelmesen 100-120 fő tudja egyszerre nézni, de ha valaki hátrébb szorulna a végén nagy szeretettel mutatjuk meg a bábokat a háttereket és a hangszereket is közelről.
Felcsendülnek ismert dallamok, de pont így új dalok is, melyeket az előadás végén reméljük együtt éneklünk majd, így víve magunkkal egy apró színfoltot, amit mindenki dúdolhat hazafelé!

AKTUÁLIS MŰSORUNK:

A Sárkány és az Ördög, valamint a Kacor király és a Kalóz c. Népmesés marionett bábjáték, interaktív elemekkel, és élőzenével.

A darabok 35-40 percesek és két meséből állnak közte zenei átvezetővel.


Mesélő: Horváth Szervác Sándor
Zenész: Nyitrai Péter / Kasó Máté, Lengyel Levente / Fonyódi Ádám

A előadáshoz 4db kartámla nélküli székre és 1db konnektorra van szükségünk.

ÁRAJÁNLATOT A kamforbabszinhaz@gmail.com E-MAIL CÍMEN TUDTOK KÉRNI.

(Ha szükséges a kisebbekre való tekintettel műsor bontást telefonon tudunk egyeztetni)









 Kámfor Zenés Bábszínház - Viszi A Szél




A 2019 decemberi bemutató Vácon:





Elérhetőségeink:

Email: kamforbabszinhaz@gmail.com
Tel.: Horváth Szervác: +36 20 311 0390 


Linkek:
facebook.com/kamforbabszinhaz/
instagram.com/kamfor_babszinhaz/
youtube.com/watch?v=LXWDgmbDoK0đ



Kámfor Zenés Bábszínház

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Képek

Kámfor Zenés Bábszínház Linkek: facebook.com/kamforbabszinhaz/ instagram.com/kamfor_babszinhaz/ youtube.com/watch?v=LXWDgmbDoK0đ  Zenész: Nyitrai Péter / Kasó Máté, Lengyel Levente Mesélő: Horváth Szervác Sándor                                                             Elérhetőségeink: Email: kamforbabszinhaz@gmail.com Tel.: +36 20 311 0390